Harry Potter adventskalender 2023 - Julkalender barn
Harry Potter adventskalender - Julkalender med julgranspynt

Julkalender med julgranskulor från Harry Potter

Julen är magisk, det vet vi alla. Men tänk om den kunde vara lite mer… trollkarlsmagisk? Nu kan den vara det tack vare denna Harry Potter adventskalender med julgranspynt. Om du känner någon som är ett fan av Harry Potter-serien, kommer den här kalendern att vara som att skicka en direktinbjudan till Hogwarts.

Från 1-12 december så får du eller mottagaren av denna fantastiska gåva öppna en lucka och upptäcka ett nytt julgranspynt inspirerat av Harry Potter-världen. Vi pratar allt från Den Gryende Eldens Pokal till en miniatyr Hedwig. För att inte nämna, dessa prydnader är inte bara något slags billiga plastrepliker. Nej, de är vackert utformade med en känsla av äkthet som skulle imponera till och med Minerva McGonagall.

Det här är den typen av kalender som inte bara berikar julgranen utan också ger den magisk atmosfär som endast J.K. Rowlings värld kan erbjuda. Och bäst av allt, det är en gåva som fortsätter att ge. Varje år, när jultiden rullar runt, kommer dessa prydnader att tas fram igen, och minnena från när de först mottogs kommer att återupplivas.

Om du letar efter den ultimata adventskalendern som kommer att fylla någons jul med magi och underverk, behöver du inte leta längre än Harry Potter adventskalender med julgranspynt. Det är en julkalender som garanterat kommer att förtrolla, både barn och vuxna.

  • Se gärna flera tips på bra adventskalendrar till barn på sidan där vi samlat dem alla.
  • Slå till i god tid eftersom upplagan är begränsad och kommer med största sannolik sälja slut snabbt.
  • Butiken är en mästare på alla sorts kalendrar så fundera om det är läge att slå till på flera stycken när du ändå ska beställa.