Utmana varandra på bowling

Bowling & fika i julklappStrike, spärr eller en total miss. Att spela bowling är kul och för de flesta av oss svänger formen en hel del. Är det en julklapp till hela familjen du söker efter så kanske en pott i bowlinghallen vara ett bra val? Ni fördelar potten på fika och bowling som ni själva önskar.

Att samla sina nära och kära och hitta på något roligt som bowling är lätt att säga. Det är dock tyvärr så att något som sägs ofta kan rinna ut i sanden, inte sant? Genom att betala för bowlingen i förväg och ge bort i julklapp så kommer det öka chanserna markant att bowling-dagen faktiskt blir av!

Är det en riktig bowlingfantast som ska få julklappen? Då är nog skrivbordsbowlingen också en passande julklapp! Perfekt att ha på skrivbordet och underhålla sig själv med.

  • Upplevelser är utmärkta julklappar så klicka in till alla våra julklappstips på upplevelser om du inte redan gjort det.
  • Det är lätt att bara säga att du ska betala bowlingen när det är dags men genom att köpa ett värdebevis så ökar chanserna att det även blir av.
  • Gillar du julklappstipset så dela gärna med dig på sociala medier.