Julklapp till bastu – Personlig bastuhink

Vad tusen en bastuhink som julklappstips? Bor du i Norrland eller fjällen så är det ett helt naturligt tips då det fullständigt kryllar med bastubad i både hem, fjällstugor och fritidshus. Letar du julklapp till bastun? En snygg hink som är personligt graverad är ett bra val tycker vi. Texten på gravyren kan gärna vara adressen till huset, så alla vet att just den bastun hör ihop med hinken.

En riktigt snygg bastu är aldrig snyggare än dess svagaste länk. Många gånger så kan det just vara den relativt fula bastuhinken som drar ner snittbetyget på helheten. Dessa bastutillbehör kommer snarare göra så helheten känns komplett och höja helhetskänslan.

Efter ett bastubad är det en dusch som väntar. Att tvåla in sig med lyxig duschtvål från Molton Brown är något alla män absolut inte kommer tacka nej till. En julklapp som rekommenderas starkt till alla som inte gett märket ett chans än.

Hinkarna finns i färgerna: Champagne, silver eller tjära. Priset är 525 kronor i grundutförande och önskas gravyr så får vi lägga på några hundralappar på priset. Missa inte heller de matchande bastuskoporna.

  • Det bästa julklappstipset till den som har en bastu utan en riktigt snygg bastuhink.
  • Dessa hinkar kommer bli ett blickfång i bastun och höja helhetskänslan.
  • Snyggt tillbehör som med fördel kan placeras väl synligt både då bastun är igång och av.