Åre chokladkalender 2023 - Adventskalender & julkalender
Åre chokladkalender 2023 - Omtyckt adventskalender med chokladpraliner från Åre chokladfabrik

Julkalender med utsökta chokladpraliner – Från Åre

Choklad kan variera stort sorter och tillverkare emellan. Åre Chokladfabrik har alltid stått för högst kvalité och du som smakat choklad därifrån vet exakt vad vi menar. Att skaffa julkalendern med choklad från Åre är ett bra sätt för att upptäcka deras expertis på att tillverka chokladpraliner!

Smakar det så kostar det, närmare bestämt 399 kronor för Åre adventskalender 2023. Det går att se priset från olika infallsvinklar. Kronorna känns billiga om vi tänker på att hela advent kommer förgyllas av chokladpraliner i världsklass. Fokuseras det på kilopriset så sticker det iväg rätt ordentligt till runt 3000 kronor.

Åre Chokladkalender är populär

Känns denna chokladkalender som något ni vill ha? Slå då till idag redan eftersom Åre chokladkalender 2023 med största sannolikhet kommer bli väldigt svår att få tag i när vi börjar närma oss första lucköppning. Ett bra julklappstips till den som får kalendern är att följa upp med en klassisk chokladstrut med Åre chokladpraliner.

  • Populär chokladkalender som består av chokladpraliner som är tillverkade i Åre.
  • Kalendern går åt ungefär lika snabbt som choklad smälter i solen.
  • Missa inte alla andra tips på adventskalendrar med choklad här på sajten.

Om Åre chokladfabrik

Åre Chokladfabrik har sedan sin start varit synonymt med högkvalitativ choklad, framställd med passion och genuint hantverk. Belägen i den idylliska bergsbyn Åre, har fabriken blivit en institution inom svensk chokladtillverkning. Med sina naturnära rötter, reflekterar de även de omgivande landskapens renhet och skönhet i sina produkter.

Åre Chokladfabrik startade sin resa 1991, när Marina, Eva-Lena och Marie beslutade att följa sin passion för choklad och etablerade fabriken. Det som inledningsvis var ett experiment med handgjorda praliner, blomstrade över tid till en anmärkningsvärd affärsverksamhet. Deras signaturprodukt, chokladstruten, blev snabbt omtyckt, och markerade början på en framgångssaga. Med tiden har fabriken expanderat, och från att vara ett litet team, har de nu omkring 30 dedikerade medarbetare som årligen skapar tio miljoner chokladpraliner. Trots denna tillväxt, har Åre Chokladfabrik lyckats behålla sin småskaliga charm och lokala förankring. All tillverkning sker fortfarande på efterfrågan med ett oavkortat fokus på kvalitet och hantverk. Fabrikens framsteg speglar deras outtröttliga engagemang för att skapa enastående chokladprodukter, samtidigt som de upprätthåller en stark koppling till sitt lokalsamhälle och traditionella tillverkningsmetoder.

Därför är julkalendern så omtyckt

Åre Chokladfabrik introducerar med stolthet Sveriges godaste chokladkalender för 2023. Denna smakrika kalender är en skattkista med handgjorda chokladpraliner bakom varje av de 24 luckorna, och lovar att göra december till årets mest efterlängtade månad. Åre Chokladfabriks chokladkalender 2023 är inte bara en kalender, det är en daglig påminnelse om det fina hantverk och den kvalitet som företaget står för. Varje bit choklad berättar en historia om Åres underbara landskap och chokladmakarens skicklighet. Att öppna en lucka varje dag är som att öppna en dörr till en värld av smaker, en värld där tradition möter modern smakdesign. Åre Chokladfabriks chokladkalender 2023 är mer än bara en nedräkning till jul, det är en kulinarisk resa som erbjuder en stund av vardagslyx i den annars så stressiga juletid. Det är en present som varmt rekommenderas till alla chokladälskare och den som vill njuta av en bit av Sverige.