Projektbeskrivning

150, 250 eller 400 LED-lampor i julgransbelysningen

Du som vill skaffa en julgransbelysning som kommer få er gran att lysa starkare, klarare och framförallt coolare än någonsin ska se hit. Den här julgransbelysningen är appstyrd och kommer garanterat bli flitigt används i alla hem, och kanske främst där barn firar jul.

Klipp till på belysning som en tidig julklapp till de du kommer fira med. Tänk på att den inte endast är för julgranar utan önskar du dekorera en vägg eller något helt annat så fungerar den appstyrda belysningen även utmärkt till det. I skrivande stund så finns tre olika slingor att skaffa hos butiken som säljer dessa: 140 lampor, 250 lampor eller 400 lampor. Priserna går från 899 kronor för den billigaste upp till 1999 kronor för den mäktigaste. Önskar ni slå till på stort på julpyntet till den stundande julen? Då kan ni synka upp till 10 stycken sådana här julgransslingor vilket alltså resulterar i upp till 4000 LED-lampor!

Du missar väl inte vår sida som vi döpt till juligare jul. Den samlar vi allt inom julpynt och andra produkter/tillbehör som kommer få upp julkänslan en hel del.

  • Den bästa och mäktigaste julgransbelysning vi sett och den kommer förvandla er julgran till en ljusshow.
  • Inbyggd mikrofon som kan få lamporna att “dansa” i takt till musik.
  • En tidig julklapp att ge till hela familjen.