Adventskalender - Julkalender med suddgummi
Adventskalender barn - Suddgummi

Lekfull julkalender till barn som älskar att teckna

Föreställ dig en adventskalender som kombinerar lekfullhet med funktion i en fantastiskt färgglad förpackning. Det är exakt vad du får med denna suddgummi-adventskalender! Så här under adventstiden när kylan kryper in och vi tänder ljus i våra fönster, är det något särskilt med att börja varje morgon med en liten överraskning. Och det är just vad denna suddgummi-adventskalender levererar: en sprudlande början på dagen som får dig att le.

Julklappen är helt betagen av den här idén, och det är inte svårt att förstå varför. Denna kalender har 21 unika och roliga suddgummin som inte bara är söta att titta på, men också användbara. Kanske är det en liten elefant, en jordglob, eller kanske en blomma som gömmer sig bakom dagens lucka? Det är som en daglig dos av barnslig glädje och funktionalitet rullad in i en. Övriga 3 luckor består av plastleksaker.

Särskilt omtyckt är den för att den kan glädja alla, oavsett ålder. Den är perfekt för skolbarn som kan använda suddgummin i skolan, för konstnärer som vill lägga till en extra touch till sin verktygslåda, eller för den som helt enkelt älskar små, snygga saker. Det är också en underbar paus från de traditionella chokladkalendrarna, och ger en annan typ av sötma ,  den av leende och glädje. Det är verkligen en adventskalender som adderar färg till din vinter, och ljus till ditt leende.

Önskas flera tips på adventskalendrar till barn 3 år och uppåt så klicka in till sidan där vi samlar alla kalendertips.

  • Annorlunda julkalender som kommer göra succé hos alla barn som ritar mycket med blyertspenna.
  • Få i lager så klipp till i god tid för att hinna med att få ert exemplar.
  • Rekommenderas till 3-åringar och äldre.