Frukost adventskalender – Fylld med lyxig marmelad

Är du en person som öppnar din adventskalender till frukost? Tänk att få en burk god marmelad som har smaker som blåbär, blomsterhonung eller hasselnöt! Här pratar vi en lyxig start på dagen som alla som gillar frukost fullständigt kommer älska. Marmelad-adventskalendern har en vikt på totalt 672 gram och innehåller 24 burkar marmelad samt några andra bredbara pålägg.

Advent är en mysig tid och för många av oss är frukosten en av dagens absolut mysigaste stunder. Att fixa frukost och slå sig ner vid bordet med sin marmeladkalender kommer garanterat göra denna stund ännu mysigare. Extra bra passar kalendern att ge till honom eller henne som brukar ha ost på sin smörgås. Att toppa med lyxig marmelad kommer ge en förtjusande morgonstund där nya spännande smaker kan upptäckas.

Vill du skämma bort dig eller någon nära lite mera? Då är en ekologisk adventskalender med te den kalender som boostar frukosten ytterliga. Tekalendrar är ett område som passar lika bra på morgonkvisten som till kvällningen.

Vem blir den lyckliga som får njuta av en god adventskalender med marmelad under advent 2023? Adventskalender för vuxna och barn finns det gått om. Se våran stora guide för att hitta rätt kalendrar med frukost och så mycket annat.

  • Bakom varje lucka i adventskalendern så döljer sig en burk utsökt marmelad som innehåller 28 gram.
  • Marmeladkalender är ett ypperligt val att ge till den som älskar frukost.
  • E-handlaren har många coola, goda, roliga och heta adventskalendrar till både barn och vuxna.

Adventskalender med marmelad kan även finnas hos;