Adventskalender till barn - Badankor
Adventskalender med ankor i gummi - Julkalender barn
Adventskalender med gummiankor - Julkalender till barn från 3 år
Adventskalender med badankor - Rolig julkalender till barn

Rolig julkalender till barn

När snön börjar falla och ljusen tänds i fönstren vet vi att den mest magiska tiden på året är här, adventstiden. Det är en period fylld med förväntan, gemenskap och små stunder av glädje. Och vad kan vara en bättre påminnelse om denna glädje än en adventskalender som är lika unik som den är underhållande? Låt oss presentera en adventskalender som kommer att sätta ett leende på ditt ansikte varje morgon: Julkalender fylld med gummiankor!

Ja, du hörde rätt. Denna charmiga adventskalender erbjuder en ny, färgglad och tematisk gummianka bakom varje lucka. Från söta snögubbar och julgranar till festliga renar och tomtar, varje anka är en liten festlig överraskning som garanterat kommer att förgylla din dag. Det är en perfekt kalender för den som älskar att samla på små ting eller för den som helt enkelt vill lägga till en dos av lekfullhet och skratt i den annars så stressiga julperioden.

Men det är inte bara barnens ögon som kommer att lysa upp. Vuxna kommer också att finna glädje i denna ovanliga och kreativa nedräkning till jul. Föreställ dig att starta varje morgon med att öppna en ny lucka, för att sedan ta med din nya gummianka till ett avkopplande bad eller en varm dusch. Det är en liten stund av lycka, en paus från vardagens stress och en påminnelse om att det är de små sakerna som gör livet stort.

Här på Julklappen tror vi att en adventskalender ska vara mer än bara en nedräkning; den ska vara en källa till glädje, en daglig dos av överraskning och en påminnelse om att det är okej att vara lite barnslig, även som vuxen. Så varför inte göra denna adventstid extra speciell med en julkalender fylld med gummiankor? Det är en liten investering i daglig glädje, och en perfekt start på varje morgon i december.

Se gärna alla våra tips på adventskalender till barn innan du beslut dig för denna bakankor-kalender eller någon helt annan sort.

  • Beställ i mycket god tid innan första advent eftersom leveranstiden är cirka 2 veckor.
  • Butiken är en mästare på kalendrar, och alla andra julklappar för den delen. Är det läge att spana in några julklappstips samtidigt?
  • Likt vi varit inne på så är inte denna adventskalender med badankor inte endast något som barn uppskattar utan även vuxna.