Roliga adventskalendrar 2023 – Med byggsats

Visst är det kul att klura ihop en byggsats? Om svaret är ja så finns det gått om adventskalendrar med byggsatser 2023 att välja på! Jeepen Land Rover Defender eller glidarbilen Mercedes-Benz 300 SL är två av kalendrarna som ger en verklighetstrogen bil, i skala 1;43. Känns ingen av dessa byggsats-adventskalendrarna helt hundra så finns även Vespa, Porsche, Volkswagen i flera olika modeller. En sak är tämligen säker och det är att allihopa kommer ge en roligare advent.

Samtliga byggsatser har en rekommenderad ålder på 14 år. Tänker du ge byggsats adventskalendern till barn så se till att du tror killen eller tjejen klarar av uppgiften. En hjälpande hand från mamma & pappa kan behövas om barnet är mycket yngre än så.

På tal om att bygga så kan adventskalendern med verktyg vara ett roligt val till hemmafixaren. Wera verktygskalender är år efter år en återkommande favorit som ger en bra uppsättning av verktyg som kan behövas.

Vem överraskar du med en bygg adventskalender i år?

  • Fyra olika byggsatser på sidan är endast några av alla olika byggkalendrar som e-handlaren erbjuder.
  • Roliga kalendrar till vuxna och barn som hunnit blivit tonåringar.
  • Se startsidan där vi sammanställer alla bästa adventskalendrar för att skaffa en komplett uppfattning av 2023 års kalendrar.