Vilken är er favorit av godiskalendrarna 2020?

Godiskalender - Adventskalender godis 2020

Hitta adventskalender med godis – För alla smaker

Advent ska vara en god tid och då behövs en smarrig godiskalender. Är det choklad, lakrits, marchmallows, popcorn, vingummi, fläsksvålar eller något som känns mest aktuellt att förgylla december månad med tro?

Adventskalender med godis är uppskattade av såväl gammal som ung, kvinna som man. Att lyxiga till sina vardagar med delikat godis är lyxigt. För vuxna handlar det ofta om just exklusiva godiskalendrar som kostar en hel del. Lyxchoklad eller gourmetvingummi är några exemplar på vilka adventskalendrar som riktar in sig till äldre personer. Letar ni godiskalender till barn så är utbudet väl tilltaget även där. Vad tror du barnen skulle gilla smaksatta popcorn i popcornkalendern? Den är en eftertraktad godiskalender när allt fler söker efter adventskalender 2020.

Scrolla igen alla tips på kalendrar med gott nedan för att skaffa en bra överblick om vilka godiskalendrar som gäller för advent 2020. Och du, glöm inte att unna dig själv något gott också!

2020-10-13T19:51:19+02:00

Choklad Art

24 days of chocolate art heter den här vackra chokladkalendern från Xocolatl. Med en väldigt tilltalande design så kommer säkert chokladbitarna smaka hur bra som helst!

➯ Ladda flera julklappstips 🎁

Godare godiskalender 2020

När vi går in i period där hela Sverige söker efter goda godiskalendrar 2020 så har aldrig valmöjligheterna varit större. Lakritskalender, chokladkalender eller renodlad godiskalender med karameller, gelébönor eller popcorn är endast en del av alla utsökta kalendrar 2020. Allt eftersom veckorna går så kommer garanterat flera e-handlare fylla upp sina lager med ännu fler goda kalendrar. Eftersom utbudet ökar så kommer chanserna att hitta en godiskalender för just er smak vara höga.

Önskar mer specifika inriktningar på godis adventskalender så välj någon av våra kategorisidor.

  • Advent kommer bli en godare tid genom att skaffa en godiskalender. 24 luckor fyllda med kvalitetsgodis kommer göra så varje dag känns som en lördag.

  • Adventskalender med godis 2020 passar utmärkt att kombinera med en tekalender eller kaffekalender. Choklad är ett säkert val som gör sig bra till bägge dryckerna och piggar dessutom upp med många kalorier.

  • Är ni flera som tänkt dela på godiskalendern är det bra att försäkra er om att kalendern är tillräckligt stor för två personer.