Hitta adventskalender med choklad – Godaste chokladkalendrarna 2020

Många skulle säga att chokladkalender är den riktiga varianten av adventskalender. Har du haft en chokladkalender så minns du säkert känslan av att få äta den utsökta och efterlängtade chokladbiten som fanns bakom dagens lucka. Bara att få äta godis alla dagar i veckan är en extrem lyx, speciellt för barn som förhoppningsvis inte är vana att få äta sådant på vardagarna.

Bönan som choklad görs ifrån har odlats från 60-talet. För att till en början vara ren choklad så finns det idag näst intill oändligt med kombinationer på smaker. Choklad med hög halt kakao, mjölkchoklad och allt däremellan. Eftersom en adventskalender har 24 luckor så är det ett ypperligt tillfälle att upptäcka nya favorit genom att unna sig en god adventskalender med choklad.

Är det chokladkalender till barn så skulle vi tro att Kinder Maxi 2020 ligger högt upp på barnens topplistan. Är det istället en kalender till vuxen så blir rekommendationen utsökt chokladkola i Pärlans adventskalender.

Chokladkalender - Adventskalender med choklad - Till barn & vuxna

Chokladkalender – Till vuxna & barn

Här nedan ser du 2020 års bästa chokladkalendrar för både vuxna & barn. Vilken unnar du dig själv och vilken kalander väljer du att ge en kär vän? Ju längre in på hösten vi kommer, desto flera chokladkalendrar kommer läggas upp på sidan. Hoppas ni ser sidan som en naturlig utgångspunkt för att hitta de godaste, lyxigaste och mest prisvärda adventskalendrarna med choklad.

Perfekt med choklad till kaffet

Varför ska du skaffa en chokladkalender? För att choklad passar så bra till väldigt mycket! Att öppna dagens lucka och ta sin chokladbit till kaffet. Visst får blotta tanken på en mumsig chokladkalender tillsammans med kaffe att det börjar vattnas i munnen. Missa inte sidan där vi samlar årets bästa kaffekalendrar >

Choklad kan även ge en liten energikick och några välbehövliga kalorier mitt på dagen. Eftersom de flesta chokladadventskalendrar är små så är det möjliga att ha med sig sin kalender på arbetsplatsen eller till skolan. Årstiden är en tid på året då många lätt kan känna sig lite hängiga, så det passar utmärkt med en energihöjare från chokladkalendern.

Förmodligen så är chokladkalendrar de mest klassiska kalendrarna av allihopa. Eftersom utbudet av kalendrar är enormt så har denna klassiska sort hamnat lite i skymundan under de senaste åren. Som du sett ovan så finns det dock en hel del billiga, exklusiva och dyra kalendrar med choklad att välja bland.

Dela din chokladkalender - med hela familjen

Känns det för mycket att äta choklad varje dag? Dela den med din sambo, syskon eller föräldrar. Bestäm vilka dagar som är dina och när övriga ska få öppna er chokladkalender. Att dela upp luckorna är dessutom ett bra sätt när det handlar om alla olika sorts adventskalendrar. Har ni några olika varianter så är det toppen att en dag äta choklad. En annan dag lakrits för att den tredje dagen avnjuta smaksatta popcorn.

Hoppas sidan gav mersmak och att ni kommer bli nöjda med den chokladkalender som väljs ut.

  • Choklad är en färskvara så försäkra er om att chokladkalendern är gjort och aktuell för året 2020.

  • Som alltid när det kommer till adventskalendrar så är det bra att agera i god tid. Efterfrågan skjuter i höjden under några veckor i november och tyvärr så säljer många kalendrar med choklad slut tidigt.

  • Besök gärna sidan där vi presenterar årets bästa adventskalendrar 2020 inom olika kategorier.