Hitta adventskalender med choklad – Godaste chokladkalendrarna 2021

Många skulle säga att chokladkalender är den riktiga varianten av adventskalender. Har du haft en chokladkalender så minns du säkert känslan av att få äta den utsökta och efterlängtade chokladbiten som fanns bakom dagens lucka. Bara att få äta godis alla dagar i veckan är en extrem lyx, speciellt för barn som förhoppningsvis inte är vana att få äta sådant på vardagarna.

Bönan som choklad görs ifrån har odlats från 60-talet. För att till en början vara ren choklad så finns det idag näst intill oändligt med kombinationer på smaker. Choklad med hög halt kakao, mjölkchoklad och allt däremellan. Eftersom en adventskalender har 24 luckor så är det ett ypperligt tillfälle att upptäcka nya favorit genom att unna sig en god adventskalender med choklad.

Är det chokladkalender till barn så skulle vi tro att kalendrarna från Lindt 2021 ligger högt upp på barnens topplistan. Är det istället en kalender till vuxen så blir rekommendationen utsökt mörk choklad i chokladfabriken adventskalender.

Sajten har Sveriges mest kompletta guide för att hitta adventskalender 2021. Så kolla gärna igenom tipsen för att inte missa några aktuella julkalendrar och adventskalendrar 2021.

Chokladkalender - Adventskalender med choklad - Till barn & vuxna

Chokladkalender – Till vuxna & barn

Här nedan ser du 2021 års bästa chokladkalendrar för både vuxna & barn. Vilken unnar du dig själv och vilken kalander väljer du att ge en kär vän? Ju längre in på hösten vi kommer, desto flera chokladkalendrar kommer läggas upp på sidan. Hoppas ni ser sidan som en naturlig utgångspunkt för att hitta de godaste, lyxigaste och mest prisvärda adventskalendrarna med choklad.

2021-11-21T12:44:20+02:00

Chokladkalender med foto

En adventskalender med choklad där det är du som valt fotona. En klockren överraskning till partnern, föräldrarna, syskonen, kollegan eller vännen. Beställ i god tid.

Foton hamnar på chokladen!

Till butik
2021-10-30T21:26:31+02:00

Chokladkalender i trä

Lyx, lyxigare och denna chokladkalender som är gjord i trä kanske är den lyxigaste av dem alla. Kommer i väldigt begränsat antal så klipp till på en till pappa, mamma eller partner idag.

Till butik
2021-10-30T21:20:06+02:00

Choklad Art

24 days of chocolate art heter den här vackra chokladkalendern från Xocolatl. Med en väldigt tilltalande design så kommer säkert chokladbitarna smaka hur bra som helst!

Till butik
2021-10-29T18:40:51+02:00

Protein adventskalender

Julklappar som ger musklerÄr kalendern till den som tränar hårt och behöver extra protein? Då är denna snygga adventskalender från Myprotein en väldigt intressant kandidat.

Just nu 25% rabatt!

Till butik
2021-10-26T14:38:55+02:00

Whiskykalender 2021

Stor chokladkalender fylld med tryfflar som smakar Famous Grouse. Kalendern som alla som gillar whisky fullständigt kommer älska att få till första advent!

Till butik
2021-10-13T19:24:23+02:00

Oreo adventskalender

En given kalender för alla som älskar Oreo och dess omåttligt populära kakor. Glödhet godis/chokladkalender från Marabou som kommer sälja slut snabbt!

Till butik
2020-10-10T12:20:39+02:00

Chokladkalender-hus

En liknande hus har vi aldrig sett så söker ni en annorlunda och stilig chokladkalender så känns detta "Adventshuas" som det optimala valet av adventskalender.

Till butik

Sprid sidan om alla årets chokladkalendrar på sociala medier samt mejl.

Perfekt med choklad till kaffet

Varför ska du skaffa en chokladkalender? För att choklad passar så bra till väldigt mycket! Att öppna dagens lucka och ta sin chokladbit till kaffet. Visst får blotta tanken på en mumsig chokladkalender tillsammans med kaffe att det börjar vattnas i munnen. Missa inte sidan där vi samlar årets bästa kaffekalendrar >

Choklad kan även ge en liten energikick och några välbehövliga kalorier mitt på dagen. Eftersom de flesta chokladadventskalendrar är små så är det möjliga att ha med sig sin kalender på arbetsplatsen eller till skolan. Årstiden är en tid på året då många lätt kan känna sig lite hängiga, så det passar utmärkt med en energihöjare från chokladkalendern.

Förmodligen så är chokladkalendrar de mest klassiska kalendrarna av allihopa. Eftersom utbudet av kalendrar är enormt så har denna klassiska sort hamnat lite i skymundan under de senaste åren. Som du sett ovan så finns det dock en hel del billiga, exklusiva och dyra kalendrar med choklad att välja bland.

Dela din chokladkalender - med hela familjen

Känns det för mycket att äta choklad varje dag? Dela den med din sambo, syskon eller föräldrar. Bestäm vilka dagar som är dina och när övriga ska få öppna er chokladkalender. Att dela upp luckorna är dessutom ett bra sätt när det handlar om alla olika sorts adventskalendrar. Har ni några olika varianter så är det toppen att en dag äta choklad. En annan dag lakrits för att den tredje dagen avnjuta smaksatta popcorn.

Hoppas sidan gav mersmak och att ni kommer bli nöjda med den chokladkalender som väljs ut.

  • Choklad är en färskvara så försäkra er om att chokladkalendern är gjort och aktuell för året 2021.

  • Som alltid när det kommer till adventskalendrar så är det bra att agera i god tid. Efterfrågan skjuter i höjden under några veckor i november och tyvärr så säljer många kalendrar med choklad slut tidigt.

  • Besök gärna sidan där vi presenterar årets bästa adventskalendrar 2021 inom olika kategorier.