Adventskalender med god choklad

Många skulle säga att chokladkalender är den riktiga varianten av adventskalender. Har du haft en chokladkalender så minns du säkert känslan av att få äta den utsökta och efterlängtade chokladbiten som fanns bakom dagens lucka. Bara att få äta godis alla dagar i veckan är en extrem lyx, speciellt för barn som förhoppningsvis inte är vana att få äta sådant på vardagarna.

Bönan som choklad görs ifrån har från 60-talet odlats. För att till en början vara ren choklad så finns det idag näst intill oändligt med kombinationer på smaker. Eftersom en adventskalender har 24 luckor så är det ett ypperligt tillfälle att upptäcka nya favorit med en god chokladkalender.

Är det chokladkalender till barn så skulle vi tro att Kinder Maxi adventskalender ligger högt upp på den samlade topplistan. Handlar det om kalender till vuxna så blir rekommendationen utsökt chokladkola i Pärlans adventskalender.

Missa inte heller sidan med godiskalendrar. De med popcorn tycker vi passar extra bra att kombinera med en chokladkalender.

Här nedan ser du 2020 års bästa chokladkalendrar för både vuxna & barn. Vilken unnar du dig själv och vilken kalander väljer du att ge en kär vän?

Perfekt med choklad till kaffet

Varför ska du skaffa en chokladkalender? För att choklad passar så bra till väldigt mycket! Att öppna dagens lucka och ta sin chokladbit till kaffet.. visst får blotta tanken det att vattnas i munnen. Choklad kan även ge en liten energikick och några välbehövliga kalorier mitt på dagen. Eftersom de flesta chokladadventskalendrar är små så är det möjliga att ha med sig sin kalender på arbetsplatsen eller till skolan.

Förmodligen så är chokladkalendrar de mest klassiska kalendrarna av dem alla. Eftersom utbudet av kalendrar är så stort så har den här sorten hamnat lite i skymundan under de senaste åren. Som du sett ovan så finns det dock en hel del billiga, exklusiva och dyra kalendrar med choklad att välja bland.

Dela chokladadventskalendern med hela familj

Känns det för mycket att äta choklad varje dag? Dela den med din sambo, syskon eller föräldrar. Bestäm vilka dagar som är dina och när övriga ska få öppna er chokladkalender. Att dela upp luckorna är dessutom ett bra sätt när det handlar om alla olika sorts adventskalendrar. Har ni några olika varianter så är det toppen att en dag äta choklad. En annan dag lakrits för att den tredje dagen avnjuta smaksatta popcorn.

Hoppas sidan gav mersmak och att ni kommer bli nöjda med den chokladkalender som väljs ut.

  • Choklad är en färskvara så försäkra er om att chokladkalendern är gjort och aktuell för året 2020.

  • Som alltid när det kommer till adventskalendrar så är det bra att agera i god tid. Efterfrågan skjuter i höjden under några veckor i november och tyvärr så säljer många kalendrar med choklad slut tidigt.

  • Besök gärna sidan där vi presenterar årets bästa adventskalendrar 2020 inom olika kategorier.