Funko pop - Disney julkalender
Funko pop - Disney adventskalender till barn
Funko pop - Disney adventskalender

Julkalender med små figurer från Disney

Starta nedräkningen till jul med en explosion av Disney-magi! Funko Pop Disney adventskalender 2024 är fylld med glädje, nostalgi och älskade karaktärer som förvandlar varje decemberdag till en ny överraskning. Med 24 unika Pocket Pop!-vinylfigurer väntar en ny Disney-favorit bakom varje lucka – perfekt för både barn och vuxna som älskar Disney och Funko Pop!

Föreställ dig Musse Pigg, Mimmi Pigg, och Nalle Puh, alla i sina festliga julkläder, redo att sprida julstämning i ditt hem. Varje figur är cirka 4–5 cm hög och kommer med charmig detaljrikedom, perfekt att ställa fram tillsammans med dina andra juldekorationer. Från första december till julafton bygger du upp en miniatyrvärld av Disney-karaktärer som förgyller ditt hem och gör väntan på jul ännu mer magisk.

Denna adventskalender är inte bara ett sätt att hålla julstämningen på topp – den är också en fantastisk möjlighet att utöka din Funko Pop-samling med några av de mest ikoniska Disney-figurerna i världen. Oavsett om du är ett barn, en vuxen eller bara ett stort fan av Disney, ger den här kalendern något speciellt varje dag i december.

Och visst är det något magiskt med att se karaktärerna du älskar, klädda i julutstyrslar, göra entré dag efter dag? Denna kalender är det perfekta sättet att blanda Disney-nostalgi med en modern twist, och den passar alla som vill förgylla sitt hem med både julkänsla och samlarglädje.

Varför denna kalender är ett måste:

  • Magisk nedräkning till jul: Öppna en ny lucka varje dag och upptäck en ny Disney-figur, perfekt för att bygga upp spänningen inför julen.
  • Unika samlarfigurer: Varje Pocket Pop!-figur är en exklusiv samlarutgåva, vilket gör kalendern till ett måste för både Disney-fans och Funko Pop-älskare.
  • Perfekt för juldekoration: De festklädda Disney-karaktärerna blir en del av din julpyntning och sprider en känsla av glädje och nostalgi hela december.

Denna kalender är endast en av hundratals adventskalendrar som vi skapat tips på här på sajten. Surfa gärna in till våra stora guide för att hitta adventskalender för att ta del av alla kalender-tips.