Ridderheims julkalender 2024
Ridderheims ölkorvskalender 2024 - Adventskalender
Adventskalender med ölkorv - Julkalender till män

Julkalender med korv

Glöm bort choklad och sötsaker – i år är det dags att krydda nedräkningen till jul med något riktigt smakrikt. Ridderheims ölkorvskalender är den perfekta adventskalendern för den som föredrar en matig överraskning varje dag fram till julafton. Bakom varje lucka döljer sig en delikat ölkorv som inte bara överraskar med sin smak utan också sprider lite extra julstämning till varje decemberdag. Med en kombination av fyra olika, välsmakande korvar är det här en kalender som gör väntan på julen både spännande och full av smakupplevelser.

Varje dag får du njuta av en ölkorv på 20 gram, och med smaker som Cheezes, Hot Amigo, Caramba och Mini Devil, blir det aldrig enformigt. För varje lucka som öppnas väntar en ny smakresa – från milda osttoner till het jalapeño. Ölkorvarna är perfekt storlek för en liten snack mellan måltiderna eller för att avrunda kvällen på ett smakrikt sätt. Kalenderns stilrena design gör den dessutom till ett snyggt inslag i hemmet under hela advent.

Sajten Julklappen menar att denna ölkorvskalender är en riktig fullträff för alla som vill ha något lite annorlunda och roligare än de klassiska kalendrarna med choklad eller leksaker. En smakrik upplevelse, varje dag.

  • En kalender som överraskar varje dag: I stället för sötsaker får du något matigt och smakrikt varje dag. Ölkorvarna varierar i smak och hetta, vilket gör att varje lucköppning känns spännande och ny.
  • Perfekt för den som gillar mat och smak: Ölkorv är en perfekt snack för många, och denna kalender erbjuder en kul och annorlunda twist på den klassiska adventskalendern.
  • En smakresa fram till jul: Med fyra olika smaker som sträcker sig från mild ost till het jalapeño, är denna kalender en upplevelse för smaklökarna och ett perfekt sätt att förgylla varje decemberdag!

Låter inte Ridderheims adventskalender 2024 som en grymt bra julkalender till män som älskar ölkorv? Innan du väljer ut den adventskalender som passar bäst till honom se alla valmöjligheter för advent 2024. Julklappen samlar varje år alla kalendrar och sorterar upp dessa i kategorier så du snabbt får en överblick över utbudet.