Julklappar som underhåller både barn och vuxna

Livet skall vara glatt och roliga julklappar känns som väldigt rätt att ge bort. Visst kan många av julklapparna vara nödvändiga, snygga, spännande och allt annat än direkt roliga. Vi önskar dock att alla ska få minst en rolig julklapp på julafton. Du vet en sån där pryl eller upplevelse som underhåller, timme efter timme.

En grupp som säger att det är helt självklart julklappar ska vara av det humoristiska slaget är barnen. I unga år så är det inte en svår gissning att tro att barn har julafton som sin absolut favoritdag på hela året. Att äntligen få riva av pappret på sina julklappar, och börja leka med sina nya leksaker är minst sagt roligt!

Vilka är de roligaste julklapparna? En högst personlig preferens. Vi alla tycker att olika saker roar olika mycket. För en del kan det roligaste vara att spela ett sällskapsspel med hela familjen. Andra tycker att pussel är det roligaste som finns. Här på sidan har vi valt ut en massa julklappstips på sådant om förhoppningsvis många av oss skulle tycka är roliga julklappar.

Gillar du några julklappstips som du vill dela med dig av? Sprid gärna julklappen.se på sociala medier så fler kan ta dl av alla tips här.

Julklappar med humor för en roligare jul 2019!

roliga julklappar
2019-11-17T18:43:38+02:00

Emoji Powerbank

Alla kan vi behöva en Powerbank när batteriet i telefonen eller surfplattan tryter. Vill du ge bort en rolig sådan i julklapp? Då är emojisarna ett bra val.

Läs mer

2019-11-13T19:59:49+02:00

Politiskt inkorrekt

Detta sällskapsspel är inte för den som lätt blir kränkt av oliktänkande inom politiken. Roligt spel som rekommenderas för personer över 18 år. För 4 till 12 spelare.

Läs mer

2019-11-13T02:56:45+02:00

Julgranskulor emoji

De är med oss varje dag så varför inte hänga upp ett gäng emojis i julgranen? Ett utmärkt sätt att sätta onlineprägel på julstämningen. Lägg upp bild på Instagram kanske?

Läs mer

2019-11-11T21:53:28+02:00

Nattlampa för toaletten

Hur mysigt vore det inte att ha en rörelsestyrd lampa i toalettstolen? Lyser ut lite lagom mycket och gör så att inte badrumslyset behöver tändas. Vem blir glad till julklappen tro?

Läs mer

2019-11-09T19:02:17+02:00

F*ck Valentines Day

En rolig mugg som du ger i julklapp till din flickvän eller pojkvän. Rymmer ungefär 300 ml dryck så fundera om du ska servera en kopp te i muggen eller slå in den.

Läs mer

2019-11-08T19:45:35+02:00

Fotbollsspel

Klassiska fussball är ett bordsspel där det gäller att vara väldigt aktiv vid spakarna. Kul att utmana släkt och vänner på, så kommer säkert bli väl använt redan på julafton.

Läs mer

2019-11-08T19:15:05+02:00

Biljard neon spelbord

Prisvärd spelbord som går hem hos både barn och vuxna. För 299 kronor så medföljer allt som behövs för riktigt roliga biljardpartier. Vem vill du utmana den här julen?

Läs mer

2019-11-06T16:05:32+02:00

Anti-snark-sensor

Snarkar din partner och du vill ha stopp på snarkningarna? Ge bort julklappen Snooor som hjälper till med detta. Smart produkt som är värt att prova.

Läs mer

2019-11-05T17:14:27+02:00

Magnetset XL

Letar ni efter julklappen som kommer få barnet att tappa hakan? Här är den förhoppningsvis! 208 brickor som är magnetiska för att bygga de mesta de kan tänka sig. Hett julklappstips just nu!

Läs mer

2019-11-05T18:19:01+02:00

Schack

Får det lov att vara ett parti schack? En spel alla kan spela, om än med varierad skicklighet. Spelet kräver verkligen fullt fokus och det gäller att tänka flera steg framåt.

Läs mer

2019-10-28T12:57:23+02:00

Games of Thrones 4D-pussel

Att sakta med säkert bygga upp Essos eller Westeros kommer bli en rolig sysselsättning för alla som älskar Games of Thrones. Se även de andra julklapparna från serien.

Läs mer

2019-10-24T12:32:26+02:00

Bågskytte

Hur skulle det egentligen vara att skjuta pilbåge, på riktigt? Om du väljer denna upplevelse i julklapp så kan känslan att skjuta likt Robin Hood gå i uppfyllelse för någon lycklig.

Läs mer

2019-10-24T11:59:42+02:00

Sphero musikring

Ringen som förvandlar färger till ljud kommer helt klart bli en rolig julklapp till barnet som gillar att skapa musik. Välj mellan en eller två ringar och kreativiteten kan ta vid.

Läs mer

2019-10-16T13:04:51+02:00

LED-mask

Coolare mask är det svårt att hitta. När det är mörkt så syns endast LED-slingorna från denna mask. Rolig julklapp som barnen kommer älska att spöka ut sig i. Till halloween kanske om inte annat?

Läs mer

2019-10-23T15:28:06+02:00

Appstyrd julgransbelysning

Julgransbelysning gSällan skådad julgransbelysning kommer förvandla julgranen till en färgshow som aldrig förr. Styr belysningen enkelt genom appen. Tidig julklapp till er som vill sätta färg på julen.

Läs mer

2019-10-15T14:26:18+02:00

Sega Mega Drive, mini spelkonsol

Spelkonsol från Sega Mega Drive som består av 40 förinstallerade klassiker från 80- och 90-talet! Så oerhört roligt och är det en julklapp till barn så passar det utmärkt med spelglädje från förr. Hett julklappstips just nu!

Läs mer

➯ Ladda flera julklappstips 🎁
Julklappstips på roliga julklappar 2019

Vad är extra roligt?

Som du sett så finns det en hel del roliga tips på julklappar. Men vilka julklappar är de roligaste och de du ska satsa på att ge bort? För att besvara den frågan så tänk till på vilken humor killen eller tjejen har samt vad personen gillar att göra. Är det bästa som finns att spela tv-spel och spel överlag så kan en retro spelkonsol med förinstallerade spel vara den bästa julklapp att ge bort. Områdena på intressen är många, så försök välj en julklapp som träffar rätt på personens favoritintresse.

Några av julklappstipsen är inte speciellt roliga produkter, men kommer ge roliga stunder. En Bazooka för att göra sushi känns inte så rolig. En plastbit som är helt vit så att säga. Men när den används för att göra egengjord sushi för första gången så kommer det garanterat bli en rolig syssla för alla som gillar att prova nya saker.

Det viktigast är att julklapparna du ger kommer ge roliga stunder. De flesta produkter kan faktiskt klassificeras in här, men vi har valt att fokusera på de mer skämtsamma och lekfulla julklapparna.

Roliga minnen som värmer

Att ge fotoprodukter likt en fotomugg, fotokudde eller fotobok är helt klart en rolig julklapp. Att återuppleva och minnas tillbaka på roliga stunder under året som gått kommer värma gott, gång på gång. Desto längre tid från händelsen på kortet, ju roligare blir det att minnas tillbaka.

Med dagens kameror i mobiltelefonerna så sitter vi på fler kvalitativa foton än någonsin. Det känns som om den här sortens roliga julklappar har ökat under de senaste jularna, och kommer försätta sin popularitet. Tänk på att lägga beställningen på fotojulklapparna i god tid då leveranstiderna är betydligt längre än många övriga julklappar.

Scrolla igenom bilderna i mobilen och välj de absolut roligaste fotona som finns. En given succé till skratt!

Roliga julklappar med eget foto
2019-11-04T21:59:01+02:00

Nyckelring i trä

Vi gillar nyckelringar som julklappar och visst är det något som passar att ge till både gammal som ung? Den här är i trä och kostar 129 kronor.

Läs mer

2019-10-16T22:11:33+02:00

Snöglob med foto

Låt det snö varje dag, i snögloben i alla fall. Här väljer du ett vintrigt foto och en stämningsfull julklapp är fixad och klar. Vi tycker 99 kronor är ett bra pris.

Läs mer

Till alla fotojulklappstips

Fördelar med roliga julklappar

Det bästa med att köpa roliga julklappar är att man inte behöver ta det så seriöst. Sen så brukar roliga julklappar inte kosta så mycket pengar heller. Man kan enkelt hitta en rolig julklapp för 100-200 kronor. Perfekt till en vän eller till någon släkting. Har man svårt att hitta någon seriös julklapp till sina vänner är det mycket enklare och billigare att köpa en rolig julklapp istället. Det är även så mycket lättare att hitta en rolig julklapp det finns ju hur många som helst.

En rolig upplevelse kan vara en riktig hit speciellt till barn. Exempelvis att man bokar in en resa till Göteborg för att sedan spendera en eller två dagar på Liseberg. En sådan julklapp hade troligtvis gått hem hos alla barn. Nu under vintern kan en rolig upplevelse vara att man bokar in en skidsemester alla tillsammans under en vecka på sportlovet. Eller möjligtvis att man köper eller hyr ett par längdskidor om man gillar det.

För vuxna kan en rolig upplevelse under jul vara ett restaurangbesök för två. Då betalar man restaurangbesöket i förtid och bokar samtidigt in en tid som passar. Så att det blir av annars kan det bli så att man lovar för mycket och sen blir det inte av för att man glömmer bort eller för att man inte har någon tid. Därför kan det vara både bra och viktigt att man bokar in en tid.

En helt annan upplevelse som man kan boka in är att köra Ferrari eller Lamborghini en sådan upplevelse hade många tycka vara roligt. Något helt ovanligt men ändå så självklart. Man väljer själv hur långt man vill köra mellan 8/15/30 km. Kanske vore detta något att överraska din pappa med. Det är i alla fall verkligen inte man förväntar sig att få i julklapp men ack så kul.

  • Det viktigaste bakom en riktigt rolig julklapp är känslan av humorn. Det är kanske inte så passande att ge din lillebror ett 6 pack med shotglas. Känn av personen som du ska ge julklappen till.

  • Har du någon gång frågat om han/hon skulle tycka vara kul? I så fall gör det genast, kika sedan runt lite på webben om det finns någon som skulle kunna passa. Det blir väldigt mycket enklare att välja en riktigt rolig julklapp om man vet var personen i fråga tycker är kul.

  • Satsa hårt på personens intressen. Gillar han/hon att dricka vin är det väldigt enkelt val för dig. Välj då en rolig julklapp som har med vin att göra. Som exempelvis en vintunna av trä.

Det är absolut inte roligt att inte få julklapparna levererade i tid innan julafton som är om;