Matlagning till en billig slant

Studentkokbok i julklappAtt vara student är ofta ingen dans på rosor om vi pratar ekonomi. Studielitteratur, fester och boende äter upp en stor del av kakan. På toppen av det kanske den största utgiften återstår, matkostnaden. Det är inte för intet nudlar och andra billiga varor är extra populärt i studentkretsar. Men visst går det att göra mycket gott utan att det ska behöva bli så dyrt?

Studentkokboken ger tips på inte mindre än 100 olika receptet på mat, drinkar och snacks. En bok som alla studenter bör äga med andra ord! Letar du julklapp till student som får kosta runt 50 kronor så har du ett givet julklappstips här.

Fler tips på julklappar som är välkommet till den som inte har det så fett ställt är presentkort. Det finns ju betydligt roligare julklappar, men ett värdebevis kan vara dock så nödvändigt. Vad tror du studenten skulle gilla att få välj nya köksredskap till exempel?

  • En bok som alla kostnadsmedvetna personer bör ha i sin ägo. Och i synnerhet alla fattiga studenter.
  • Julklappar som denna är så mycket mer än en bok. En ny matvärld öppnar upp sig och kan förhoppningsvis leda till goda studieresultat.
  • Se även de andra böckerna hos butiken som känns väldigt intressanta.

Julklappen finns även hos;