Projektbeskrivning

julklappstips fotoskrivare - julklapp Kodak mini

Trådlös fotoskrivare från Kodak

Vi tar foton som aldrig förr men 99,9% skrivs inte ut utan endast blir ett digitalt minne. Synd kan vi tycka, håller du med? Därför ska du ge bort julklappen Kodak Mini 2 fotoskrivare. Den gör det möjligt att skriva ut årets bästa foton. Skrivaren ansluts enkelt via Bluetooth och med några knapptryck så kan utskriften blir ett kärt minne på väggen.

Julklappar likt dessa är inte helt billiga. 1000 kr kostar skrivaren och då ingår 8 utskrifter. Det är således en god idé att även klippa till på en kassett som möjliggör 50 utskrifter till. Totalpriset för dessa två produkter hamnar på 1700 kronor.

Kändes julklappstipset för dyrt? Då är en digital fotoram ett mer kostnadseffektivt sätt att visa upp sina bästa foton på. I vilket fall om vi ser det på antalet foton och under lång tid. Fotoramen Frameo finns i tre storlekar och kostar från 800 kronor. Det vill säga ungefär lika mycket som den extra kassetten för utskrifterna kostar till mini fotoskrivaren.

Passande julklapp att ge till den som jobbar på kontor. Att förgylla sin arbetsplats med personliga foton kommer pigga upp en hel del! Likaså är det en rolig grej att skaffa till julfesten. Låt alla skriva ut en eller ett par foton från kvällens festligheter. Häng sedan alla utskrifter på en vägg så kan ni alla minnas tillbaka på er roliga julfest. Har du fått i uppdrag att anordna julfest? Se våra bästa förslag hur man fixar en bra julfest >

  • Praktisk fotoskrivare i litet format som snabbt kan skriva ut favoritfotona.
  • Bra julklapp att ge till chefen eller arbetsplatsen då kontor med foton kommer kännas mer hemtrevligt.
  • Kul pryl att skaffa till er julfest likaså om ni är en stor släkt som firar jul tillsammans.

Du kan även finna miniskrivaren hos;