julklapp till honom som har allt

Uppgradera garderoben – Till honom som har allt

Har han det allt när det kommer till kläder? Då är det en god idé att blicka runt om kläderna eller vad det än handlar om. Om galgarna han hänger kläderna på känns halvdana så kommer galgar i ceder lyfta upp garderoben flera nivåer! Förutom en oerhört snygg design så kommer cedern göra så att en mild väldoft sprider sig. En våg av underbar cederdoft välkomnar honom varje gång garderobsdörren öppnas.

Vi älskar detta julklappstips och tror att många män saknar riktiga kvalitetsgalgar. Bra julklapp till honom som har allt, inte sant?

Se alla julklappstips på julklappar i trä >

Låt honom lära sig mer – Skicka iväg på provning

Okej han har allt inom prylar och kläder. Hur ser det ut på kunskapsområdet? Ingen är fullärd och det finns ständigt något nytt att lära sig! Att ge bort en provning av hans favoritdryck är en lärorik och god julklapp till han som har allt. Vin, whisky, champagne eller varför inte choklad- och romprovning. Välj julklapp efter vad du tror han helst av allt skulle vilja utöka sina kunskaper på.

Vi skulle även rekommendera alla sorts upplevelser du kan ge honom i julklapp.

Nytt roligt spel – Julklappstips till han som har allt

Tornet är endast ett av många roliga spel som kräver en stadig hand. Han har allt men kan trots det inte ha alla spel, eller hur? Julklapparna är något som kan samla familj, släkt och vänner till en rolig stund. Partierna utspelar sig på olika sätt och även de mest simpla spel kan förvandlas till en match som kommer bli historisk.

Våga gärna välja ett spel han aldrig kan vänta sig. Utmanande julklapp till honom som har allt gör julen till en roliga tid, för alla i hans närhet.

Till alla julklappstips på spel till både vuxna och barn > 

Glas i julklapp – Med eller utan gravyr

Eftersom han har allt så ge honom påfyllning av det som redan finns, men i finare version! Glas är julklappar som alla har nytta av och oj så många fina glas det finns. De på bilden är shotsglas som går att beställa med gravyr för en personlig julklapp till honom. Så fort någonting personifieras så blir julklappen i samma sekund unik för honom. Vi älskar personliga julklappar och det är ett område där ni kan hitta många bra julklappstips från några av Sveriges ledande e-handlare inom området.

Kändes glasen att shotta ur inte passande. Vanliga dricksglas, ölglas eller vinglas kanske kan passa honom som har allt bättre?

Besök gärna sidan med alla julklappstips på glas >