Projektbeskrivning

Julklapp till spelfantast – Upplev 200 stycken 8-bit spel i färg

När vi är inne på roliga julklappar så finns det några som sticker ut. Den här lilla konsolen ser inte mycket ut för världen, men där inne väntar 200 stycken klassiska spel i skön 8-bitars anda! Praktisk indelning i 6 olika kategorier som är: Skjuta, action, pussel, sport, slåss och racing. Barnens julklapp som nummer ett som kommer underhålla i vecka efter vecka. Det tar väl ett tag att spela igenom 200 spel så att säga?

En styrknapp samt A och B är allt som behövs. Likt det var på gamla goda tiden när tv-spelet kom till världen. Julklappen passar även utmärkt att ge till kvinnor och män som växt upp på 90-talet med denna sortens klassiska spel.

Innan du bestämmer dig för denna julklapp så kolla in julklappstipset på en annan variant av spelkonsol. Liknande produkter där denna är cirka 100 kronor billigare, men den andra känns lite mer påkostad. En sak är säker, bägge spelkonsolerna kommer att underhålla ordentligt!

  • Arcade Classics ger precis det namnet lovar, en massa klassiker från en tid då tv-spel och arkadspel slog igenom på allvar.
  • Vi skulle tippa på att 95% av barnen skulle bli överlycklig åt att få den här julklappen.
  • Tänk på att konsolen kräver batterier som tyvärr inte medföljer. 3 stycken batterier av modellen AAA är det som gäller.
Skaffa julklappen här (bluebox)